Jankovits Hidraulika Kft.

...ÉS AZ ÖTLET MŰKÖDIK.

Küldetésünk kreatív és tökéletes megoldásokat találni ügyfeleink kihívást jelentő problémáira.

 

25 ÉV TAPASZTALAT

Cégünk 1992-ben családi vállalkozásként indult, betöltve azt a piaci rést, mely a hidraulikus gépek és termelőberendezések alkatrészeinek javításából adódott. Később, a partneri igények egyre összetettebbé válásával már megoldási javaslatokra, főegységek, egyszerűbb vagy összetettebb alkatrészek legyártására is vállalkoztunk. Fejlődésünk töretlen, minden munkával szakmailag tapasztaltabbak lettünk és ma már az egyedi célgépek, automatizált gépsorok tervezésének és gyártásának területén a magyarországi élvonalban jegyeznek bennünket.

 

GÉPGYÁR TÁS

Vállalatunk fő tevékenysége egyedi gépek, gépsorok tervezése, gyártása, üzembe helyezése, karbantartása, javítása. Megrendelőinknek teljes körű szolgáltatást nyújtunk az ötlet létrejöttétől egészen a megvalósításig. Az elmúlt évtizedek alatt közel 500 egyedi gépgyártási projektünk valósult meg, az ipar szinte minden ágazatában. Az egyedi gépek tervezése és gyártása mellett vállaljuk a már meglévő gépek átalakítását, korszerűsítését, felújítását, modernizálását is.

 

Főbb géptípusaink:

• megmunkáló gépek

• vizsgálógépek

• présgépek

• végátvételi berendezések

• szerelőberendezések

• befogástechnikai készülékek

• részegységek

 

AUTOMATIZÁLÁS

A magas műszaki követelményeknek megfelelő munkafolyamatok automatizálása egyedi igényeknek megfelelő automata gépek létrehozása, alapos tervezést és komoly tapasztalatot követel, ahol a technológia, gépészet, villamosság és informatika harmonikus egységet alkot. Cégünk közel száz automata gép tervezésének, építésének, utólagos automatizálásának tapasztalatával rendelkezik, mely a fenti előnyöket szem előtt tartva garantálja jelenlegi és jövőbeli megbízóink elégedettségét.

 

KERESKEDELEM

Értékesítési tevékenységünk alapja, hogy nemcsak az általunk gyártott gépekhez szerezzük be a legjobb minőségű építőelemeket, hanem partnereinknek is biztosítjuk ezek elérhetőségét. Számos multinacionális hidraulikus alkatrészgyártó világcég magyarországi képviseletét látjuk el, alkatrészraktárunk termékeink nagy részének azonnali elérhetőségét nyújtja. Megrendelőinknek nemcsak alkatrészeket, hanem komplex megoldásokat kínálunk. Mérnök-értékesítő munkatársaink rendszerekben gondolkodnak és lépést tartanak a technikai újdonságokkal. Vevőközpontú üzletpolitikánk alappillérei a széles termékpaletta, a teljes körű kiszolgálás és az egyéni igényeknek való megfelelés.

 

 

 

 

 

 

 

KUTATÁS FEJLESZTÉS INNOVÁCIÓ

Partnereinkkel együttműködve folyamatosan új és innovatív megoldások megvalósításán dolgozunk. A különböző iparágak számára egyedi gépeket fejlesztettünk ki. A sikeresen megoldott feladatok újabb és újabb megrendeléseket hoztak, így ma már közel 2000 partnerrel állunk kapcsolatban, melyek közt éppúgy megtalálhatók a multinacionális cégek, mint a magyar kis- és nagyvállalkozások. Partnereinkkel való együttműködésünk alapja a kölcsönös bizalom. 25 éves szakmai tapasztalatunkat felhasználva egyedi, hatékony ugyanakkor komplex megoldásokat kínálunk az ipar szinte minden területén.

 

MÉRNÖKEINK

Kiváló mérnökcsapatunk, jól képzett szakembereink lelkesedése, a kreatív, innovatív megoldások szüntelen keresése biztosítja ügyfeleink számára, hogy egyedi igényeikhez igazítva, mindig a maximumot kapják. Mérnökeink munkáját a legkorszerűbb műszaki eszközökkel támogatjuk, ismereteik fejlesztését folyamatos képzésekkel és nemzetközi szakmai rendezvényeken való részvétellel biztosítjuk. A műszaki oktatási intézményekkel való szoros együttműködésünk a jövő generációjának mérnökképzését támogatja.

 

www.jankovits.hu