Amplio Automatika Kft.

Cégünk 2011-ben alakult, automatizálással és prototípusfejlesztéssel foglalkozunk, első sorban autóipari gyártók gyártósoraira tervezünk és gyártunk célgépeket. Telephelyünk Székesfehérváron található.

Célgépeink előállítását mindig egyedi fejlesztési folyamat előzi meg, fontos számunkra az újdonságtartalom és a legújabb, innovatív technológiák beépítése a termékeinkbe. A tervezés nálunk szorosan összefonódik a gyártással és összeszereléssel. Az elkészült gépeinket a a vezérlés és a felhasználói felület felprogramozását követően a megrendelő gyárában beüzemeljük, supportáljuk.

 

Mi az Amplio-nál úgy gondoljuk sikereink alapja az, hogy mindig készek vagyunk a megújulásra, így elkötelezett hívei vagyunk a tehetséggondozásnak és utánpótlás nevelésnek. Meggyőződésünk, hogy a feltörekvő generáció hozza majd a jövő sikereit. Úgy gondoljuk, hogy a közös munkával sok értékes tapasztalatot és a továbbiakban komoly karrierlehetőséget tudunk nyújtani azoknak a szorgalmas diákoknak, akik nálunk vállalnak gyakornoki pozíciót.

Az Amplio Csapata