Luk Savaria Kuplunggyártó Kft.

A Schaeffler-csoport az ipari és autóipari ágazat egyik vezető integrált beszállítója. A vállalatot csúcsminőség, kiemelkedő technológia és magas szintű innovativitás jellemzi. A motorhoz, sebességváltóhoz, alvázhoz gyártott precíziós komponensek és rendszerek, valamint az ipari felhasználásra gyártott gördülőcsapágyak és siklócsapágyak teszik a Schaeffler-csoportot a „Holnap mobilitásának” kulcsfontosságú szereplőjévé. A Schaeffler három márkája, az LuK, INA, FAG kivételesen széles termékskálával és tapasztalattal rendelkezik. A vállalatcsoport munkáját szoros párbeszéd jellemzi az autógyártás, az ipar

a repülőgépgyártás és az űrkutatás szakmai területeivel, mely területek számára fejlesztjük és állítjuk elő precíziós termékeinket.

 

 

A SCHAEFFLER SZOMBATHELYEN

Az LuK Savaria Kuplunggyártó Kft-ben 1997 novemberében indult meg a termelés. Munkavállalóink jelenlegi létszáma több, mint 3100 fő, amely a további technológiák és gyártósorok telepítésének következtében 2017-ben 3350 főre emelkedhet.

Az egyenletesen magas gyártási minőségnek a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően jelen pillanatban a világon minden tizedik új autó az LuK Savaria által gyártott kuplunggal kerül felszerelésre.

LUK SAVARIA KUPLUNgGYÁRTÓ KFT.

www.schaeffler.hu